Header AD

Miliki Telefon Pintar Baharu Serendah RM74 Sebulan


Berita baik bagi pengguna Smartphone di Malaysia. Syarikat telekomunikasi terkenal negara, Celcom Malaysia Sdn Bhd telah berbaik hati untuk membuat satu tawaran menarik dan hebat serta sangat berbaloi untuk digunakan.

Mana tidaknya, dengan pelan prabayar terbaru yang ditawarkan, pengguna mampu memiliki telefon pintar canggih terbaru iPhone 7 serendah RM184 sebulan dan Samsung S8 untuk RM214 sebulan. Dengan pelan EasyPhone dari Xpax, kini anda boleh mendapatkan telefon terkini dengan harga yang sangat rendah.

Selain itu, anda juga mempunyai lebih banyak pilihan yang amat berpatutan seperti RedMi Note 4 yang akan dikenakan bayaran hanya RM90 sebulan. WoW! Berbaloi-baloi kan.
 
Pelan Prabayar EasyPhone dari Xpax


Apa yang menarik dengan pelan ini? Semestinya anda akan rasa berbaloi perolehinya apabila menggunakan pelan ini. Jadi, apa kelebihan pelan ini?
 
Tiada bayaran diperlukan. Ini mungkin berita baik yang anda dengar sepanjang hari ni. Anda juga akan mendapat kredit prabayar percuma RM30 setiap bulan sepanjang tempoh ansuran EasyPhone anda. Menarik kan! 

Miliki Telefon Pintar Baharu Serendah RM74 Sebulan Miliki Telefon Pintar Baharu Serendah RM74 Sebulan Reviewed by Faizol Hafizi on Wednesday, August 30, 2017 Rating: 5

3 comments

 1. bagus juga untuk mereka yang perlu...

  jika tak perlu..bagus lagi beli secara tunai..

  apa-apapun terpulang kepada empunya diri.

  ReplyDelete
 2. wah menarik sangat ni. tp saya baru saja beli phone baru huhu

  ReplyDelete
 3. wah !! best !! murah plak tu.. ramai la yang mula pakat sewa beli nanti ni.. hee~

  ReplyDelete

Post AD