Miliki Telefon Pintar Baharu Serendah RM74 Sebulan


Berita baik bagi pengguna Smartphone di Malaysia. Syarikat telekomunikasi terkenal negara, Celcom Malaysia Sdn Bhd telah berbaik hati untuk membuat satu tawaran menarik dan hebat serta sangat berbaloi untuk digunakan.

Mana tidaknya, dengan pelan prabayar terbaru yang ditawarkan, pengguna mampu memiliki telefon pintar canggih terbaru iPhone 7 serendah RM184 sebulan dan Samsung S8 untuk RM214 sebulan. Dengan pelan EasyPhone dari Xpax, kini anda boleh mendapatkan telefon terkini dengan harga yang sangat rendah.

Selain itu, anda juga mempunyai lebih banyak pilihan yang amat berpatutan seperti RedMi Note 4 yang akan dikenakan bayaran hanya RM90 sebulan. WoW! Berbaloi-baloi kan.
 
Pelan Prabayar EasyPhone dari Xpax


Apa yang menarik dengan pelan ini? Semestinya anda akan rasa berbaloi perolehinya apabila menggunakan pelan ini. Jadi, apa kelebihan pelan ini?
 
Tiada bayaran diperlukan. Ini mungkin berita baik yang anda dengar sepanjang hari ni. Anda juga akan mendapat kredit prabayar percuma RM30 setiap bulan sepanjang tempoh ansuran EasyPhone anda. Menarik kan! 

Share on Google Plus

About Faizol Hafizi

Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis.

16 comments:

  1. bagus juga untuk mereka yang perlu...

    jika tak perlu..bagus lagi beli secara tunai..

    apa-apapun terpulang kepada empunya diri.

    ReplyDelete
  2. wah menarik sangat ni. tp saya baru saja beli phone baru huhu

    ReplyDelete
  3. wah !! best !! murah plak tu.. ramai la yang mula pakat sewa beli nanti ni.. hee~

    ReplyDelete
  4. yg prepaid ni ade upfront payment x? ako lbh suka iphone la...dah ade rmai org register ke?
    x mmpu la beli terus.

    ReplyDelete
    Replies
    1. knpa nak tgok siapa dah beli? fon xboleh share2 jugak

      Delete
    2. eh awk ni macam budak comment. kitorg ni dgn buat bandingan d tanye org lain ape kebaikan ni, ade upfront payment x pon xbole ke ?
      lainkali awk beli brg , jgn pegi tanye promoter, terus beli dah.

      Delete
  5. nmk plan baik, tapi yg tu 74 byr bulan tu saje samsung ke? lg tu rm30 free credit bole carry forward ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku rasa ambil huawei ataupon iphone lg baik. bole tahan lama tu .2 tahun xde masalh

      Delete
  6. mcmna nk carry forward? bukan data dah utk sbulan ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Credit yg belum habis guna tu blh carry forward ke bulan depan dan apabila bulan depan mrk akan bagi RM30 lagi seperti biasa. Berbaloi kan sign pelan ni? Bagus utk mrk yg selalu x habis guna credit mrk dpt carry forward supaya x bazir tu..

      Delete
    2. tu carry forward bukan utk data, tapi monthly free credit tu. dulukan semua xbole carryforward. skrg la baru2 ni plan bagi services ni . mmg jimat byk

      Delete
  7. Mmg x ade upfront payment ke tu? Mcm x percaya ni, kau tau lah company2 telco tu biasanya ade bayaran tersembunyi yg x diberitahu, lepas sign tu baru minta kau bayar...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul juga tu, kata x ade upfront payment hanya sebagai tarikan utk cari pelanggan saja, tapi mungkin lepas tu kata perlu bayar berapa % baru blh dpt handphone, habis lah masa tu kalau x mampu utk bayar..

      Delete
    2. Kerana tu.. kena pasti yg kamu mampu bayar juga. kalau x mampu susah juga... kena buat comitment juga. tapi rasanya kalau keja ok juga.. bukan ke?

      Delete
    3. X salah utk check sama ade pelanggan ade kemampuan utk bayar penuh atau x... tapi jumlah yg perlu bayar tu perlu cakap terang2 kan? Yg pelan ni sebenarnya mcm pinjaman, setiap bulan masih ade cas extra % sbg interest tau? Kenapa mrk x sebut dlm artikel ni?

      Delete
    4. dah tanye tu xpax xustomerservice, mmg ni xperlu byr upfront, saje ade sikit charge utk to register fee nak byr pd aeon je, skli akan dlam total amount tu .

      Delete